Sunday, August 01, 2010

The cheapest book store for you :-)

Ok ...meh nk sharekan satu tempat yg menarik. Specially untuk peminat2 buku a.k.a ulat buku. Yg bila boring2 baca buku, buku byk kt rak dia, tdo ngn buku, mkn sambil baca buku, kt atas katil slalu ada buku dan seumpamanya. hehe

Ini kt Amcorp Mall Petaling Jaya, sy rasa ramai yg tau tmpat ni tp mybe xramai tau sini ada kedai buku yg sgt menarik n murah2 gila. Kedai ni kt level paling atas, opposite ngn Mc D. Nama kedai best tersebut adalah Book Xcess (read more for less ~ motto dia...:-d)

Buku hard cover pun leh dpt dlm RM19.90 dan mmg harga sgt murah compare tmpat lain. Biasa yg dtg sini akn beli berbakul2 buah buku (kt sini sdiakan bakul). Dulu xramai yg tau, skarang da makin ramai org. Td pun da ramai org2 mlayu muda mudi dtg..mybe dorang baru tau kot. Bayangkan buku yg harga RM89 bole jd RM24 (hardcover ye). mmg berbaloi. Jimat bg sape yg nk buat stock buku kt lemari. eheh..tp buku melayu xterlalu bykla. masih ada...


Nk letak pic tp hfon canggih sy ada masalah, xleh bluetooth ke laptop. nnti dia ok sy letakkan. :-) oklah...jadi sy suggestkan sape2 yg berminat utk pegi sana :-)   xrugi.



Oh ye...lupa nk ckp. miss halie lah yg telah memperkenalkan sy kepada kedai buku ini. Beliau mmg sgt gila2kan buku. hehe...TQ ti miss halie yg sgt baik hati tersebut. :-)










6 comments:

  1. ala sy br nk wt entry psl ni. cik pooh dh wt dulu. huhu. xpe la. save entry sy. ahak. :)

    ReplyDelete
  2. buatla....dalm version inggeris pulak. ehehehe

    ReplyDelete
  3. yg mana eh???
    yg jual secondhand book tu ker??

    p/s: sy xpnh sedar pun yg followers kamu begitu meriah!! congrats dear :)

    ReplyDelete
  4. amboi baru bbrapa hari xjengah rumah brtukar cat lagi ye....

    kalu tmpt tu dekat comfirm every week akak n family g terjah....

    ReplyDelete
  5. daisy, bukn yg second hand. yg first hand. dia agak baru kedai nya...sila pergi. sy tau kamu mint buku :-). and tq...byk ke? hehe

    k.niza, nnti dtglah jln2 KL. ;-)

    ReplyDelete