Wednesday, October 21, 2009

hmmm...finally she admit


Weird. Lately saya diganggu oleh seseorang.
Setiap kali on9 facebook or YM pasti diganggu.
Kamu tau camana rasa diganggu peminat yg addicted?


dan sy bukanlah org yg suke mem'block' org2 di FB atau YM. hehe..baik jgk sy nih
But now she becomes 'wild'.
And Finally yesterday she admit she is some kind of LESBIAN. Sangatlah.....
mungkin sy perlu mem'block' dia lps ini..

sbb sy tak mampu nk nasihatkan dia dah..da ckp dosa.
dan dia tau itu dosa...hadeh.


hmm..ni antara conversation kami today after smalam dia admit dia lesB. ini je yg bole di approve utk share sini. yg lain 45sx. heheh...sy tau ramai yg baca blog sy xsampai umo 45 lg.



dia: hye dear

saya: hmm

dia: sihat ke
dia: kat ne tu

saya: siht. kt opis

dia: miss u syg
dia: cium skit

saya: huhu....cium org lain lh

dia: kenapa syg

saya: tk suke kt laki ke?

dia: hmm
dia: x suke
dia: i suke u syg
dia: manis

saya : lelaki pun ada yg manis

dia: hmm
dia : i suke mcm kita

*seterusnye...sensored.






haish...i'm not lesbian lah. although in my secondary school are all girls but i'm still normal.


oye..lupa nk bgtau start bile dia kacau sy. lps sy amek quiz facebook bertajuk
seberapa playgirl kah anda, and my result is

"you are lesbian".

sy agak2 dia nmpak tu yg dia brani kaco sy. tidakkk....itu hanya la quiz. quiz yg ntahpape semata2 tuk gelak2 n hilang buhsan.huhu

Hrp2 lepas kena tegur byk kali ni dia xbrani lg kacau. kalau buat lg sy block..ni kira wat rekod br block org nih.
Biar lah lelaki kalo nk minat sy pon...xmaula pompuan...huhu. cedeh sungguh.



p/s : kepada lelaki2 yg tringin dan rase leh ubah dia ke jaln yg lurus ke, atau nk ngorat dia lehla bgtau sy. bole sy introduce. manala tau dengan gentleman yg ada pada diri anda dia bole brubah. kan..?haha.. pahala pun dpt neh. sy series



20 comments:

  1. huhuu...
    bahaya ni.. klu ganggu sangat block je.. tp 45sx tu rating baru ke?.. ^^

    ReplyDelete
  2. hehe..sesukun sukin je Pah ni.
    xpe, somedays..dia akn temui jln n insan y membawa kpd jln y benar.. wait n see k..

    pe perasaan anda masa tu..?? if SHE is HE..apa reaksi anda..??

    sila jwb..:)

    ReplyDelete
  3. wow.. diganggu pompuan lesbian.. hebat! ehehe

    ReplyDelete
  4. eeyyyuuu....
    geli pankreas i...
    alahai...
    smoga dia akan berjaya dsedarkan...

    hah..cpat2 jejaka2 skalian..cik uglypooh kite da offer tuh....

    ReplyDelete
  5. wow. sgguh dasat daya tarikan cik pooh smpai bleh diminati kaum sejenis. x bangga ke? huhu.

    btw, mmg la kalu org yg minat kt kita tu a HE kureng la gelimat sket drpd disyok oleh a SHE. tp kalu yg HE tu pon prangai 45SX gak sama je la seramnya. baik xyah. hehe.

    ReplyDelete
  6. Nuai,
    itu rating sy create sndiri ;-)

    Yus,
    soalan anda Cik halie da jawb kt bwh tu. hehe....

    Jard,
    bukn hebat...rimas dah ni.

    Miera,
    haha..sama la sy. wpun xlyn ttp dia ckp yg bukn 45sx punye. hrp ada laki yg boleh ngorat dia.

    Rosy,
    hehe...

    Fatt Chin,
    boleh..add sy punya FB

    Cik Halie,
    ni bukn psl tarikan. ni psl quiz fb nih. huhu...xmungkin sy bangga. kalo ank raja yg baik hati minat bolela sy bangga.
    btul3..sy xbrani nk komen byk. depend pd perangai laki.

    ReplyDelete
  7. uikss... gila laa

    ke dia menyamar sebenarnya?

    ReplyDelete
  8. leSS is more!
    hehe

    seram bace entry nih!

    ReplyDelete
  9. rase cam nk bekenalan jer ngan les tu.. kekekeek cmbest jer..hehe

    ReplyDelete
  10. bahayo2...cikpah kito nih wajib kawin doh nih...makin kuat dugaan kaludop kawin nih....huhuhuhuhu...tak der ker jejaka yg baik lagi hensem nk berkenalan ngan cikpah kito nih...huhuhu...yus ker....bemie ker...nuai ker...:)

    ReplyDelete
  11. aku rasa mcm kenal anon ni.. seorg encik kan?

    ReplyDelete
  12. kay,
    dia tak menyamar. series.

    dilala,
    sy pun seram ngn orang zmn moden ni. (o_0)

    bemie,
    silalah bemie...moga bahagia. huhu

    anon,
    xperlulah promote sy. smua org2 tu da nk kawen.

    kay,
    haah..agakan sy dia adalah seorang encik. anda rasa sape kay? jom kita share

    ReplyDelete
  13. tak sangka pula yang perempuan suka perempuan.dunia sudah hampir kiamat dah.marilah pakat-pakat kita bertaubat kepada sesiapa yg ada dosa (terutamanya saya lah).kalau terasa diri nyer tak der dosa, doa2kan lah ibu bapa anda..

    ReplyDelete
  14. bahaya ni.
    Cik pah kena kawin cepat-cepat.

    ReplyDelete
  15. anony,
    itula...sy takut ngn dunia skarng ni. kt skolh or univ. masih terjaga tp bila kluar alam realiti buat kita shock culture. :-(
    dosa mmg byk..kenalah taubat.

    naim,
    doa2kanlh. sy amin kan

    ReplyDelete
  16. kesian dia pah. bawak dia pergi berubat cepat2. :p

    mungkin kah kuiz tersebut betul2 betul? huhuhuh

    ReplyDelete
  17. ambo setuju ngan abe khairi royak...mungkin betul kuiz tuh...@ kuiz tuh sajer dibuat utk nk tmbh ahli LessB di malaysia...lain kali bo lah amik kuiz karut marut tuh....baik cari kuiz sekuat manakah iman kita...ada tak kuiz tuh...:)

    ReplyDelete
  18. anony and khairi,

    mana ada btul quiz tu. soalan pun mcm sy kluar ngn sape, pegi parti ke celebration ngn sape..mestila sy jwb pompuan. da sy ada member pompuan. lainlah kalau ada pakwe n berkepit ngn pakwe...gi shoping ke..mestilah ngn pompuan. ngn sape lagi. ish....tak paham tol. mybe sbb byk masa sy ngn pompuan yg result dpt lesbian. kan kuiz tu bodoh2 je.

    kalau sy lesbian apa lg..sy layan je la dia. xdelah sy rimas.

    ReplyDelete